Om

Gentas TrädgårdSmart är ett väletablerat företag som är grundat av entreprenörerna Robert Hammar och Tomas Gedal. Efter ett långt samarbete genom våra separata framgångsrika bolag har vi valt att fördjupa samarbetet och startat Gentas TrädgårdSmart. Vår ambition är att erbjuda våra tjänster på högsta nivå. Vårt engagemang, kunskap och våra erfarenheter gör det möjligt att överträffa våra uppdragsgivares önskemål. Vårt bästa kvitto på ett väl utfört arbete är när våra kunders grannar eller nära och kära kontaktar oss. Det händer ofta och då känner vi oss alltid lite extra stolta. Våra uppdragsgivare är allt ifrån privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter.

Vårt intresse för robotgräsklippare och olika trädgårdstjänster ger oss en kreativ och framåtriktad inställning. Vår öppenhet för olika tekniker och nya metoder gör att vårt arbete aldrig blir enformigt eller rutinmässigt, snarare utmanande och roligt. Vi har från att bara installera robotgräsklippare utvecklat verksamheten vidare och  tjänster vi erbjuder idag eftertraktade tjänster som stubbfräsning, ogräsbekämpning och gräsmatterenovering. För oss är är varje dag och uppdrag unikt. Att få hjälpa våra kunder är till stor belåtenhet för oss och i gengäld ger detta er som kund ett gott resultat.

Vi tror på god kommunikation och samarbete för att kunna hjälpa dig på bästa sätt med dina önskemål. Du kan alltid vända dig till oss med dina frågor eller tankar. Tillsammans med dig kommer vi fram till de mest praktiska och effektivaste lösningarna där dina önskemål alltid står i fokus. 

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill hjälp med våra tjänster. Vi garanterar att du kommer att bli nöjd och få det lilla extra som gör skillnad. 

Robert Hammar på TrädgårdSmart

Robert Hammar ägare och grundare av TrädgårdSmart. Robert är tidigare säljare, försäljningschef och VD. Men har lämnat banan som anställd för att kunna få utlopp för sin kreativitet och sin outtröttliga energi. Robert är en entreprenör ut i fingertopparna och ser alltid nya lösningar och skapar nya affärsmöjligheter och strategier. 

Tomas Gedal på Gentas

Tomas Gedal ägare och grundare av Gentas. Tomas har arbetat 15 år som säljare för att sedan omskola sig inom logistik. När Tomas såg sin första robotgräsklippare 2013 tänkte han direkt att det här hjälpmedlet kommer alla som bor i hus vilja ha. Idén till ett installationsföretag föddes något år senare 2015 när han själv installerade sin egna robot och någon vecka senare hade två grannare också införskaffat en egen robot. Tomas är auktoriserad Husqvarna servicetekniker och arbetar även deltid på Skarholmens Trädgårdsmaskiner AB i Huddinge där han utvecklar sin kompetens inom robotgräsklippare.