Betalningsvillkor

Samtliga priser är inklusive lagstadgad moms. Du kan välja mellan de betalsätt som presenteras i kassan eller vad som framkommer på fakturan. För att minimera risken för oauktoriserad åtkomst är alla betalningsuppgifter krypterade vid betalning på hemsidan. När vi har mottagit din beställning görs en reservation på beloppet för att säkra att det finns  tillräckliga medel till att täcka köpesumman och fullfölja transaktionen. Om reservation inte kan göras, förbehåller vi oss rätten till att avbryta beställningen. Du får då information om detta.

Faktura

Betalning mot faktura med 10 dagars betaltid. Aviavgift på 45 kronor tillkommer och vi tar en kreditupplysning på köparen. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager eller efter det att vårt arbete är slutfört. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter.

Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till Kronofogden. Vid betalningsföreläggande hos Kronofogden tillkommer lagstadgade avgifter och ränta till skuldbeloppet. 

Återbetalning av Faktura och Delbetalning

Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos oss. För återbetalning av tillgodo behöver vi kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, vi lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till info@gentastradgardsmart.se, eller ring till 010-214 61 50.

Kontaktuppgifter:
E-post: info@gentastradgardsmart.se

Ansvarig:
Juridisk ägare: GENTAS och TrädgårdSmart
Telefon: 010-214 61 50
E-post: robert@tradgardsmart.se

Företagsuppgifter:
Företagsnamn: GENTAS TrädgårdSmart AB
Organisationsnummer: 559282-4519
VAT: SE559282451901

Postadress:
c/o Robert Hammar
Nergårdsvägen 2
743 81  BÄLINGE